CRAFT SÖRÖK

Fullers ESB 500ml és 30 liter hordó

Az ESB 1971-ben érkezett a Fullers családba az Old Burton Extra téli kiadás helyére. Az ESB hamar beilleszkedett a “családba” és mint állandó tag, azonnal komoly hatást gyakorolt a fogyasztókra.

Háromszor a CAMRA által megítélt “Az év söre” díj tulajdonosként; kétszeres World Champion Beer győztesként és számos más díj aranyérmeseként, az ESB egész egyszerűen “A Champion Ale”.

Csodálatos mahagóni barna megjelenésű sör. A sör illatán cseresznye és narancs illata érezhető, malátás karamella beütéssel. Az íze minden elvárást teljesít, amelyet az ember elvár egy ilyen testes ale sörtől.

A Northdown, Target, Challenger és Goldings fajtájú komló füves-csípős ill. intenzív citrusfélék, grapefruit, narancs és citrom karakterének nyomát hagyja a nyelven. A Pale Ale és Crystal maláta pedig sütis, karamellás elemet kölcsönöz a sörnek.

Alkohol: 5,9% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml


30 literes hordós változatban is elérhető!

Fullers Golden Pride 500ml

Míg a legtöbb Fullers sör azzal a céllal készül, hogy korsóból fogyasztva, nagy kortyokban élvezzük, emellett azzal is büszkélkedhetünk, hogy készítettünk egy rendkívül minőségi, erős, palackozott ale sört, a Golden Pride-ot, amelyet kisebb kortyokban élvezve terveztünk. A 8,5%-os alkoholtartalom felér néhány bor erősségével, de tele ízekkel.

Ez a kiváló minőségű prémium sör a belga Abbey sör vagy árpa bor megfelelője, és vitathatatlanul a Fullers palackozott sörök “grand cru”-je.

8,5%-os erősségével, kíváló ízvilágával, a Golden Pride még a legigényesebb ízlésű fogyasztókat is egész biztosan kielégíti. Sörfőzők így írják le a Golden Pride-ot: mély borostyánszínű megjelenés, testes, visszafogott keserűség és komlósság, és gazdag maláta jellemzi. Teljes ízvilág, édes narancsolaj, pirított magvak és kenyér íze érződik. Édes és keserű ízek kavalkádjának egyensúlya fejeződik ki ebben a testes sörben.

Egyszerűen kifejezve, ahogy a néhai Michael Jackson, sörszakértő és connoisseur megfogalmazta: “a Golden Pride, a sörök konyakja”.

Alkohol: 8,5% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml

Fullers Imperial IPA 500ml

Az Imperial IPA a Fullers egy új stílusú főzete, amely a magas alkoholfok és erős komlós karakteresség határait feszegeti. Ahhoz, hogy a Fullers első Imperial IPÁ-ja egy szokatlan, fűszeres csavart is kapjon, fekete bors is hozzáadásra került.

Palackban érlelt. Díszdobozos, számozott.

Balling-fok: 24,9°

Komló: Goldings, Target és Fuggles

Alkoholfok: 10,5% (V/V)

Fullers Imperial Stout 500ml

Ez a főzet a neves sör és étel szakértő, Melissa Cole, segédletével készült.

Ezt a 10,7%-os alkoholfokú Imperial Stout-ot a nagy tradiciójú londoni főzés elvén készítették el, amelyet régebben a Baltikumba exportáltak és lett az Orosz Birodalom kedvence. Melissa Cole javaslatára azonban a sör egy különleges virágos, rózsás csavart is kapott ill. a komlózás során Centennial komlót is használtak.

Díszdobozos, számozott.

Balling-fok: 27°

Komló: Centennial, Sovereign és Goldings

Alkoholfok: 10,7% (V/V)

Fullers IPA (India Pale Ale) 500ml és 30 literes hordó

Az IPA egy izgalmas, klasszikus és tradicionális India Pale Ale, amely a legjobb angol malátából és Goldings komlóból készül, hogy ennek eredményeként, a maga sárga, jellegzetesen komlós, rendkívül frissítő stílusú sör felidézze a legelső régi változatok emlékeit.

Az India Pale Ale egy történelmi stílusú angol sör, amely hagyományosan erős és jól komlózott. Először a 19. században készítettek ilyen sört frissítőként a Brit Birodalom Indiában lévő alakulatok számára.

A halvány szín, a testesség és a jellegzetes komlósság miatt ez a sör egy igazi India Pale Ale.

Alkohol: 5,3% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml


30 literes hordós változatban is elérhető!

Fullers London Black Cab 500ml és 30 literes hordó

Öt különböző maláta kombinációjából főzik, erősen, majdnem feketére pörkölt alapanyagból, így lesz a London Black Cab egy 4,5%-os alkoholtartalmú stout.

A sötét külső alatt fényűző piros bogyós gyümölcsök és pirított aromák jegyei érezhetők az orrban, és a csokoládé malátának köszönhetően száraz, kesernyés teljes ízével enged utat a kielégítő krémes végben.

Alkohol: 4,5% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml


30 literes hordós változatban is elérhető!

Fullers London Porter 500ml és 30 literes hordó

A London Portert a világ legjobb Portereként tartják számon. Több neves díjat is nyert, és a különböző sörös weboldalakon rendszeresen megszavazzák az első számú Porternek, pl. a www.ratebeer.com –on 100/100-as pontszámot kapott, amely óriási elismerés a készítőknek.

A Porter eredete a XVIII. századi Londonig nyúlik vissza, és komoly hírnevet szerzett magának Írországban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában. Ez volt a meghatározó sör stílus Londonban jó ideig, a nevét pedig a londoni utcai és folyami hordárok után kapta, akik a különböző termékeket hordozták az utcákon.

A London Porter a klasszikus főzés ízeit tökéletesen rögzíti, de a sör régi zavarossága nélkül. 5,4%-os alkoholtartalmával kiemelkedően gazdag, sötét és összetett mélységű ízeket hoz.

A Barna, Kristály és Csokoládé maláták keveréke a sör krémességét szállítják, Fuggles komlóval kiegyensúlyozva az egészet. A különböző ízek jól működnek a legkülönbözőbb élelmiszerekkel, kezdve a gazdag húsételekkel, osztrigával vagy akár csokipudinggal.

Alkohol: 5,4% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml


30 literes hordós változatban is elérhető!

Fullers London Pride 500ml és 30 literes hordó

A London Pride-ot már az első főzés óta London meghatározó részén, a Temze partjainál készítik. Közismert és közkedvelt íze – a maga selymes, jellegzetes malátás alapja és gazdagon egyensúlyozott komlós íze – tette a London Pride-ot, London és az Egyesült Királyság kedvenc prémium ale sörévé.

A Fullers London Pride méltán lett mára egy díjnyertes klasszikus termék.

A jellegzetes malátás alap és a hozzáadott Target, Challenger és Northdown komlók teszik egy gazdag, selymes és csodálatosan kiegyensúlyozott sörré. A London Pride kétszer is elnyerte a Champion Best Bitter (Legjobb Keserű bajnoki cím) a CAMRA Great British Beer Festival díját 1979-ben és 1995-ben, és elérte a végső elismerést is 1979-ben a Nagy-Britannia Champion Beer díjának elnyerésekor. Számos másik díjat is nyert a világban, köztük a Supreme Champion díjat is, a Nemzetközi Sör és Cider versenyen 2000-ben.

Alkohol: 4,7% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml


30 literes hordós változatban is elérhető!

Fullers Organic Honey Dew 500ml és 30 literes hordó

Az Organic Honey Dew az Egyesült Királyság legjobban fogyó bio söre. Könnyű és arany színű, zamatos éllel és keserű-édes ízével válik a Honey Dew egy természetesen ízletes sörré.

Jól lehűtve a Honey Dew felfrissülést és verhetetlen ízt kínál.

A főzésnél használt igazi bio méz lágy édességet kölcsönöz, ezáltal téve a Honey Dew-t igen széles közönség előtt nagyon népszerűvé, még azok körében is, akik egyébként általában nem fogyasztanak sört.

Alkohol: 5,0% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml


30 literes hordós változatban is elérhető!

Fullers Vintage Ale 500ml

1997 óta minden évben a Fullersnél kiválasztják a legjobb minőségű komlókat és malátákat és ezekből készül el az adott év Vintage Ale-je.

Ahogy egy jó bor, idővel tovább érik, eredményezve egy kiegyensúlyozott, gazdag, gyümölcsös és összetett ízvilágú sört.

Palackban érlelt. Díszdobozos, számozott.

Balling-fok: 19,8°

Komló: Fuggles, Target és Denali

Alkoholfok: 8,5% (V/V)

Innis & Gunn Gunnpowder IPA 330ml

Az Innis & Gunn Gunnpowder IPA (szabad fordításban: Puskaporos IPA) a Cascade, Centennial és Mandarina komlóknak köszönheti kirobbanó ízét.

A narancs, grapefruit és fenyő aromája maximumra feltekerve.

A testes, komlós karaktert a Munich maláta édessége egyensúlyozza ki.

Világos bronz színű, tiszta, ropogós és aromás sör.

AROMA:
Narancs, licsi és citrus

MALÁTA:
Extra Pale, Munich

KOMLÓ:
Cascade, Centennial és Mandarina Bavarian


Alkohol: 5,6% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

Innis & Gunn Lager 330ml

Az Innis & Gunn többszörös díjnyertes söre egy lelkesítő, ízzel teli, üdítő, komlós aromájú és Naked Golden zab hozzáadásával gondosan elkészített főzet.

Gazdag vaníliás íz a zabtól és enyhe keserű a komlótól.

Testes, de mégis ropogós és üdítő, világos arany színnel.


DÍJAK:
2014 Monde Selection Gold (Arany)
2014 International Beer Challenge Silver (Ezüst)
2015 Monde Selection Gold (Arany)
2017 International Brewing Awards Bronze (Bronz)
2017 Monde Selection Gold (Arany)


AROMA:
Frissen nyírt fű és tiszta grapefruit

MALÁTA:
I&G Ale, Wheat

KOMLÓ:
Goldings, Styrian GoldingsAlkohol: 4,6% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

Innis & Gunn Original 330ml

Az Innis & Gunn többszörös díjnyertes zászlóshajója, amellyel az egész sikertörténet indult.

Az egyedi whiskys (bourbon) hordós érlelés vaníliás és karamellás ízeket kelt életre, amelyet a skót ale malátásságával kombinálva egy hihetetlen ízélménynek lehetünk tanúi.

Az Original hordós érlelésének köszönhetően a tradicionális sörhöz hozzátársulnak a hordó csodálatos ízei és aromái is.

Borostyán színű, hihetetlenül sima és krémes, csodálatos karamell karakterrel és egy kis komlós gyümölcsösséggel.

DÍJAK
2012 International Beer Challenge Bronze (Bronz)
2014 Monde Selection Grand Gold (Arany)
2014 International Beer Challenge Bronze (Bronz)
2015 Monde Selection Grand Gold (Arany)
2016 Tastings.com (US) Silver (Ezüst)
2017 Monde Selection Grand (Nagydíj)
2017 Scottish Beer Awards Silver (Ezüst)
2017 Canadian International Beer Awards Bronze (Bronz)

AROMA:
Karamell és erősen pörkölt maláta

MALÁTA:
Innis & Gunn Ale Malt, Crystal Malt, Raw Wheat

KOMLÓ:
Super Styrian


Alkohol: 6,6% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

Innis & Gunn Rum 330ml

Meleg karib-tengeri homok, pislákoló gyertyafény, hideg sör és az elkövetkezendő éjszaka iránti vágy. Az Innis & Gunn Rum sörét ez a megálmodott jelenet ihlette.

Jamaikai rumos hordók találkoznak a skót vörös sörrel, hogy egy hűvös, rumos fűszeres, vaníliás, csokoládés és gazdagon gyümölcsös ízvilágú sört kapjunk.

Az Innis & Gunn Rum sörét is ugyanazzal az egyedi hordós érleléssel készítik, annak érdekében, hogy a hordóban rejlő csodálatos aromákat megőrizzék.

AROMA
Gazdag gyümölcsösség, csokoládé és fűszeres rum

MALÁTA:
I&G Ale malt, Roasted Barley, Chocolate Malt

KOMLÓ:
Super StyrianAlkohol: 6,8% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

Robinsons Unicorn 500ml

Prémium arany ale sör

Többszörös díjnyertes zászlóshajónk! A Unicorn 1896-ban született és eredetileg Robinsons Best Bitter-nek hívták (Robinsons Legjobb Keserű söre).

Szokatlanul könnyű, de mégis összetett, és az utóbbi száz évben nem változott. Eredetileg Frederic főzte az apjának, Williamnek, a Unicorn Fogadóban, ahonnan a sör történetesen a nevét kapta és ahol a Robinsons Brewery a mai napig is áll.

Örökséggel átitatott, fenséges, fajtiszta keserű szomjoltó. Egy olyan vérvonal első tagja, amelyik a mai napig létezik.

A Brewing Industry International Awards aranyérmes győztese.

Alkohol: 4,3% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml

Tennents Extra Strong 330ml

A Tennents söreit Skócia legrégebbi és legnagyobb főzdéjében, a Tennent’s Wellpark Brewery-ben készítik, ahol 1556-ban kezdtek sört főzni.

A Tennents Extra Strong, ahogy a neve is árulkodik róla, egy igazán erőteljes, 9,3% alkoholtartalmú sör. Az ereje mellett sikerült megőrizni a karakterességet is.


Alkohol: 9,3% (V/V)
Nettó térfogat: 330ml

Tennents Gluten Free 1885 Lager (Gluténmentes) 330ml

A Tennents söreit Skócia legrégebbi és legnagyobb főzdéjében, a Tennent’s Wellpark Brewery-ben készítik, ahol 1556-ban kezdtek sört főzni.

A Tennents 1885 Lager gluténmentes változata, amely a világ legnevesebb versenyén, az USA World Beer Championships aranyérmese lett 2014-ben.
A gluténmentes változat 2014 augusztusában jelent meg, és egyből 26 országba exportálják.


Alkohol: 5,0% (V/V)
Nettó térfogat: 330ml

Tennents Whisky Oak 330ml

A Tennents söreit, így a Tennents Whisky Oak-ot is, Skócia legrégebbi és legnagyobb főzdéjében, a Tennent’s Wellpark Brewery-ben készítik, ahol 1556-ban kezdtek sört főzni.

Skóciát a „Whisky Otthonaként” is számontartják, így a különleges helyzetből adódhatott, hogy a sörkészítési örökséget és a skót whisky világhírét egyesítsék. A Tennents Whisky Oak minden egyes cseppje az említett Wellpark Brewery saját whiskys tölgyfa hordóiban érlelődik legalább három hétig, így eredményezve egy tölgyfa, vanília és whisky aromájú kiváló sört.


Alkohol: 6,0% (V/V)
Nettó térfogat: 330ml

Cannabis Beer - 500ml dobozos

A sört egy 1850-ban alapított kis sörfőzdében készítik.

A cseh könnyű lager sör, a kender esszenciával együtt egy frissítő és pihentető élményt nyújt a fogyasztónak.

Fogj meg egy jól lehűtött darabot és élvezd a forró napokat és bulikat!

Alkohol: 4,2% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml

Cannabis Beer - 330ml üveg

Az Euphoria Cannabis sört a Cseh Köztársaság egyik legrégebbi, 1871-ben alapított sörfőzdéjében készítik. Két cseh tradíciót ötvöz: a sörfőzést és a kender nevelésének szaktudását.

A sör teljesen egyedi ízét a kellemesen keserű, mélyen erjedt sör és a svájci hegyek völgyeiben nevelkedő kenderből nyert kivonat egyesülése adja.

85 méter mélységből nyert, lágy artézi vizet használják a tökéletesség elérése érdekében.

Hidegen szűrt, bármilyen tartósítószertől vagy adalékoktól mentes.

A tiszta, egészséges öszetevők keveréke, valamint a kender természetessége és jótékony hatása, egy egyedülállóan tiszta, selymes és enyhén keserű, frissítő ízű, aranysárga színű italban testesül meg.

A csomagolás dizájnja egy “joint”-ra hasonlít, ezzel is bizonyítva a termék kézműves mivoltát.


Alkohol: 4,5% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml