Trooper (Iron Maiden Beer) 500ml

Az Iron Maiden és a Robinsons Brewery együttműködésében gyártott tradicionális angol sör mostantól Magyarországon is könnyen hozzáférhető.

A Trooperrel az Iron Maiden is beállt azon rockzenekarok sorába, amelyek saját italmárkával rendelkeznek, ám mint minden esetben, Bruce Dickinsonék ezúttal is nagyobb léptékekben gondolkodtak a többségnél.

Markáns ízvilágú, mély karakterű, 4,7 fokos prémium ale sör.

Alkohol: 4,7% (V/V)
Nettó térfogat: 500 ml
ale sör

 

 

 

Az Iron Maiden és a Robinsons Brewery együttműködésében gyártott tradicionális angol sör mostantól Magyarországon is könnyen hozzáférhető. A Trooperrel az Iron Maiden is beállt azon rockzenekarok sorába, amelyek saját italmárkával rendelkeznek, ám mint minden esetben, Bruce Dickinsonék ezúttal is nagyobb léptékekben gondolkodtak a többségnél.

Mindez az eredményeken is meglátszik: a 2013. május 9-én debütált új sörmárka az eredetileg tervezettnél hat hónappal előbb, már júliusban elérte az egymillió pintes (körülbelül 570 ezer liter) gyártási mennyiséget. Ez azt jelenti, hogy a Trooperből naponta átlagosan mintegy 20 ezer pintet (több mint 11 ezer litert) ittak meg a vásárlók Anglia-szerte. A hatalmas siker még a készítőket is meglepte.


„Hihetetlenül gyorsan értük el az egymilliós határt, ami minden racionális várakozást felülmúlt - mondta Oliver Robinson, a gyártó cég ügyvezető igazgatója. - Ugyanígy az árusítóhelyektől, a terjesztőktől és a Maiden rajongóktól érkező támogatásért is hálásak vagyunk, mert nagyon gyorsan ráharaptak erre az egyedi és minőségi sörre. Ideális és természetes kapcsolódás ez két hatalmas brit sikersztori között. Bruce Dickinson imádja az igazi sört, a mi cégünk pedig Nagy-Britannia legsikeresebb, legnagyobb megbecsülésnek örvendő független, családi sörgyártója. Az elmúlt harminc évben a zenekar összekeverhetetlen kabalája, Eddie minden lemezborítón, pólón és poszteren ott szerepelt, és ugyanígy passzol a sörcsapra és a címkére is."


A Trooper ennek fényében nem csak a legnevesebb brit házi sörfőzdék közé tartozó Robinson cég, hanem jó eséllyel Anglia messze legsikeresebb új söre is lesz az utóbbi éveket tekintve, így nem csoda, hogy a nyár folyamán nemzetközi forgalmazása is beindult.

Markáns ízvilágú, mély karakterű, 4,7 fokos prémium ale sör.

 

 

 

TERMÉKLEÍRÁS:

Trooper ale sör (Iron Maiden Beer)

 

Származási hely: Anglia

Alkohol: 4,7% (V/V)

 

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

(hónap-év)(hónap utolsó napjáig értendő)

Tételazonosító jelölést lásd az üvegen.

 

Összetevők: víz, maláta, komló, élesztő

 

Imp., forg.: Rapid 92 Horeca Kft

1186 Budapest, Zádor u. 11.

www.almabor.hu

Nettó térfogat: 500 ml