Slayer - Reign in Blood Red Cabernet Sauvignon 750ml

A Slayer bor ötlete a Brands For Fans cégtől érkezett. A nedűt először a közismerten metalorientált Svédországban dobták piacra.

„Az emberek szerintem megértik, hogy a Slayer sosem adná a nevét semmi olyan termékhez, amelynek elkészítésébe nem vonták be őket a kezdeti fázisoktól kezdve", mondja Sari H. Wilholm, a cég vezetője. „Ők maguk is megkóstolták és jóváhagyták a produktumot. Ezt a bort elsősorban ez az elkötelezettség különbözteti meg a többi hasonló terméktől. Lehet, hogy váratlan húzás a Slayertől egy bor piacra dobása, de ők is ugyanolyan hétköznapi fickók, mint te vagy én: ugyanazokat a dolgokat szeretik, mint mások."

Maga a Reign In Blood bor egy Cabernet Sauvignon Kaliforniából, s olyan megalkuvást nem ismerő és kemény, mint maga a banda. Összetéveszthetetlen jellege és enyhén erdei gyümölcsös illata keveredik a tölgyfahordó fűszeres aromájával. Hozzáértő kóstolók felfedezhetik benne a friss gyümölcsök zamatát és a selymes tanninokat is. Remekül tervezett és kerekített hordókban érlelik e mennyei nedűt. Élvezhetjük headbangelés, zenélgetés vagy étkezés közben, jó barátokkal és jó zenével.

Alkohol: 12,5% (V/V)
Űrtartalom: 750 ml
Amerikai Egyesült Államokból származó száraz vörösbor

 

 

 

TERMÉKLEÍRÁS:

Slayer Reign in Blood Red Cabernet Sauvignon

 

Amerikai Egyesült Államokból származó száraz vörösbor

 

Palackozó:

Export Union GmbH - International Wines

Werner-von-Siemens-Str. 14-18

D-55232 Alzey, Germany

 

Imp., forg.: Rapid 92 Horeca Kft.

1194 Budapest, Méta u. 31.

 

Származási hely: Amerikai Egyesült Államok

Szulfitokat tartalmaz!

Tételazonosító jelölést lásd az üvegen.

 

Alk 12,5% vol

Űrtartalom: 750 ml